Alkmaar Centraal


Er mag weer gestemd worden op de mooiste puien van Alkmaar. De Puiencommissie van de Historische Vereniging Alkmaar heeft de lijst met genomineerden klaar. Zondag 13 november worden tijdens de Puienprijsavond de winnaars in de vier categorieën bekend gemaakt.

De Historische Vereniging Alkmaar organiseert voor de vijftiende keer de verkiezing van de mooiste gevels. Het gaat om panden in de Alkmaarse binnenstad en aangrenzende wijken.

Dat de verkiezing populair is bleek uit de circa honderd inzendingen van nieuwe, vernieuwde en gerestaureerde gevels. Hieruit heeft de vereniging een nominatielijst samengesteld in vier categorieën; zakelijke panden, bestaande woonhuizen, nieuwe woonhuizen en projectmatige nieuwbouwhuizen.

Als voorafje op de Puienprijsavond organiseert de vereniging nog een gratis Puienprijs-wandeling op zondagmiddag 3 november. Houdt hiervoor de website van hvalkmaar.nl in de gaten.

Iedereen die bij de Puienprijsavond aanwezig wil zijn, is 13 november van harte welkom in Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8 in Alkmaar. De inloop begint om 19:30 uur. De prijsuitreiking start om 20:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl