Tijdens de herfstvakantie is er op donderdag 24 oktober een groot sportspektakel in De Meent Bauerfeind voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Er wordt groots uitgepakt, superveel nieuwe sporten.

Op de half overdekte 400-meterbaan kunnen ze zich uitleven met heel veel spelletjes, op luchtkussens, in de opblaasbare bananenboom en nog heel veel meer. Ook zijn er allerlei clinics maar let op: meedoen kan hooguit aan eentje. Er is geen garantie op een plek, want vol = vol, dus wees op tijd.

De entree voor het sportspektakel is 3,50 per kind bij online voorinschrijving en 4,50 op de dag zelf aan de deur. Betalen kan met het Kinderen Doen Mee tegoed op de AlkmaarPas. Begeleiders hebben gratis toegang. Er geldt een speciale toegangsprijs voor BSO's met groepen van meer dan acht personen. Kinderpartijtjes zijn ook mogelijk. Aanmelden is wenselijk.

Het sportspektakel in De Meent duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Meer informatie op alkmaarsport.nl/sportspektakel.
Pin It
Bekeken: 2580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/