Alkmaar Centraal


Woensdag 30 oktober is het op de Alkmaarse basisschool De Sterrenwachter griezelen geblazen op de feestelijke Halloweenmarkt. Er is van alles te te koop, waaronder kunstwerken van de kinderen, en verder is er op de markt nog veel meer te beleven.

Achter de schermen zijn de kinderen van De Sterrenwachter al heel druk bezig met kunstwerken die op de markt worden verkocht. Daarnaast zijn er een boekenkraam, een spelletjeskraam en een puzzelkraam. Ook kunnen de kids zich laten schminken of een (griezel)glittertattoo laten zetten. Met een strippenkaart kan voor telkens 50 cent aan allerlei activiteiten worden meegedaan. Bovendien is er speciaal een restaurant ingericht met drinken, broodjes, pannenkoeken en (kip)hotdogs.

De Halloweenmarkt wordt afgesloten met een Rad van Fortuin met mooie prijzen. Zoals alles op de markt hebben ook de lootjes een zacht prijsje: 0,50 euro per stuk en vijf voor 2 euro.

De Halloweenmarkt duurt van 12:15 tot 14:30 uur. De opbrengst wordt gebruikt om speciale schoolactiviteiten te organiseren voor de kinderen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl