Alkmaar Centraal


In het weekend vanaf vrijdag 11 oktober is er elke dag een groot optreden in Podium Victorie in Alkmaar. Vrijdag staat Diggy Dex op het bühne, zaterdag Shirma Rouse en zondag Marc Almond van Soft Cell. Voor elk optreden zijn nog tickets te koop. In de kleine zaal zijn bovendien op de zaterdag de release party van Guy Rooks' debuutalbum Play en op de zondag Zonder Gêne - Guilty Pleasures en Foute Hits.

De rondreis die Diggy Dex de afgelopen jaren met zijn band maakte begon bij het succes van zijn album Golven. De ‘chansonrapper’ vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de Diggy's muzikale weg. Zo ook op Karavaan, zijn nieuwe, zesde album waarvoor Franse popmuziek een belangrijke bron was.

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik en soulvolle stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen in het land. Zaterdag de 12e brengt Shirma een prachtig eerbetoon aan de in 2018 overleden 'Queen of Soul' Aretha Franklin. Hits als 'Respect', ‘Chain of Fools’, ‘Think’, ‘A Natural Woman’ en ‘I Say A Little Prayer' zal ze zeker niet overslaan.

Marc Almond komt zondag de 13e langs op zijn Hits & Pieces Tour 'The Best of Marc Almond en Soft Cell'. Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam met knallers als ‘Something’s Gotta Hold of my Heart’ en ‘Tainted Love’. Daarnaast put hij tijdens zijn concert ook uit coverwerk, zoals zijn prachtige vertolking van Jack Brel’s ‘Jackie’ en Donna Summer's ‘I Feel Love’.

Meer informatie en tickets zijn te vinden via podiumvictorie.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl