Tijdens zoekingen in drie verschillende panden in de gemeenten Heerhugowaard en Alkmaar boekte het Financial Intelligenceteam (FIT)  succes in de strijd tegen witwassende criminelen en criminelen die hun  inkomsten verhullen.

Bij deze zoekingen op 19 september werd voor 261.000 euro aan Bitcoins, een Rolex horloge ter waarde van 7.000 euro, drie vermoedelijk verboden wapens en een dertigtal XTC pillen in beslag genomen. Er werden geen verdachten aangehouden, het onderzoek naar de criminele praktijken en de verdachten loopt nog.

Het FIT is een samenwerkingsverband tussen het Openbaar Ministerie, FIOD, Belastingdienst, Gemeenten in de regio Noord-Holland en de Politie eenheid Noord-Holland. Het doel is om tijdens de onderzoeken zoveel mogelijk geld en kostbaarheden in beslag te nemen van criminelen.
Pin It
Bekeken: 4168x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/