Maandag verscheen een flinke telekraan bij de Leeghwaterbrug bij Alkmaar. Wie echter het vermoeden had dat die iets zou gaan doen met het nieuwe brugdek dat in april al via het Noordhollands Kanaal werd aangevoerd komt bedrogen uit., zo blijkt bij navraag bij de provincie.

De kraan gaat niet het brugdek plaatsen maar de 'fietsbrug' die onder beide brugdekken doorloopt en zo fietsverkeer van bijvoorbeeld de Omval naar de Westdijk en vice versa mogelijk maakt. Het ontbrekende gedeelte van het fietspad wordt nu teruggeplaatst omdat de beoogde plek straks niet meer goed bereikbaar is met een kraan.

Het plaatsen van het nieuwe brugdek staat wel op het programma voor deze maand; maandag 14 en dinsdag 15 oktober zal het dek vanaf een ponton worden geplaatst. Een operatie die minder spectaculair en ingewikkeld is dan het plaatsen van brugdek 'B'.

 
Pin It
Bekeken: 2806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/