Alkmaar Centraal


Het eerste seizoen van de JEROME padelcompetitie bij TPC Daalmeer is gewonnen door Biesboer Expertise. Na zes wedstrijden stond RAADHUIS één punt voor op het Egmondse bedrijventeam, maar in de spannende finale op de laatste dag was het beste er bij Bart van Koppen en met name collega Danny de Boer vanaf. Het Oudorper team verloor met 2-8.

RAADHUIS begon sterk tegen team JEROME door met 5-4 te winnen, terwijl Biesboer juist verloor van Liquid Labs met 4-5. Daarna nam de spanning verder toe. “We hebben net even gekeken bij onze directe concurrent en het gaat erom spannen in de finale.” aldus Bart.

De Egmondse concurrent bleek het beste voor het laatst te hebben bewaard. RAADHUIS kwam al snel op 0-3 achterstand. “Het liep in de finale anders dan we gehoopt hadden. Ik zat niet lekker in mijn spel. De services gingen goed, maar veel ballen om de punten sloeg ik in het net.” De einduitslag werd 2-8.

Barry Tempelaar, directeur van hoofdsponsor Bluedesk, moederbedrijf van JEROME, reikte de prijzen uit: “Allereerst wil ik iedereen bedanken voor een prachtige opkomst dit eerste seizoen. Er is met veel enthousiasme en fanatisme iedere speelronde gespeeld. Hopelijk brengen we volgend seizoen op deze sportieve manier nog meer bedrijven uit regio Alkmaar bij elkaar.”

Bedrijventeams kunnen zich al opgeven voor het volgende seizoen, dat rond april 2020 zal starten. Meer informatie op jeromehq.nl/jerome-padel-competitie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl