Zondag vond het Pokerkampioenschap van Alkmaar plaats in Sportcafé Overstad. Na een uur of zes spelen kon Herman Bos de chips van alle 65 deelnemers naar zich toe schuiven. Eén tegen één is een paartje azen al erg sterk, maar daarbij kwam nog een derde aas, een vier en zelfs drie zevens. Zijn laatst overgebleven tegenstander Wendy Wagemans had niet toevallig de vierde zeven om zijn full house te verslaan.

Herman verdiende een rechtstreeks ticket voor de finale, die volgend jaar op 4 juli in Ermelo wordt gespeeld. Wendy mag zich op gaan maken voor de halve finale in juni, net als de nummers drie tot en met vijf Lindsay Rustenburg, Peter van Wolferen en Andy Wansink.

Het Alkmaarse pokertoernooi was één van 150 voorronden verspreid over heel Nederland. Het amateur Texas Hold'em pokertoernooi draait niet om geld. Er wordt gespeeld om de eer en de gezelligheid.

 
Pin It
Bekeken: 2130x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/