Op zaterdag 12 oktober organiseert zwembad Hoornse Vaart een Ladies Night boordevol activiteiten. “Lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje of samen losgaan op de beats van onze live DJ, alles kan tijdens deze Ladies Night,” aldus Daphne Kieft, instructeur bij de Hoornse Vaart en een van de organisatoren van deze avond.

De badgasten worden deze avond warm onthaald met een welkomstdrankje. “Heb je zin in een lekkere workout, dan kan je meedoen aan diverse aquafitnesslessen, Aquajoggen, Floatfit, Aquarobics en Tabaqua. En als je wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!” vertelt Daphne enthousiast. En wie als een heuse zeemeermin door het water wil, kan meedoen met de clinic zeemeerminzwemmen voor volwassenen.

Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only. De avond begint om 18:30 uur en eindigt om 22:30 uur. Tickets zijn voor 9,95 euro verkrijgbaar via www.hoornsevaart.nl/ladiesnight. Tickets aan de deur kosten 11 euro.
Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/