Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport organiseert dit jaar op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober nieuwe voorronden van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in de Daalmeer. Basisscholieren uit groep 7 en 8 kunnen zich vanaf nu inschrijven met een jongens- of meidenteam van vrienden en/of klasgenootjes. De winnende teams gaan naar de regionale finale.

Cruyff Courts 6 vs. 6 is een kampioenschap dat op 230 Cruyff Courts over de hele wereld gespeeld wordt. De Cruyff Foundation wil jongens en meisjes de kans geven om het op te nemen, niet alleen tegen teams uit de regio en het hele land. Zo ontstaat er verbinding tussen alle Courts. De landelijke finale is in Amsterdam. Waar de Europese finale wordt gehouden is nog niet duidelijk.

De Alkmaarse voorronden beginnen telkens om 14:30 uur. De finale is woensdagmiddag 16 oktober. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen zich met zijn zessen opgeven. Ieder team moet een volwassen begeleider hebben. Aanmelden kan via alkmaarsport.nl/cruyffcourt en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl