Zaterdag 21 september organiseert Hengelsportvereniging Alkmaar & Omstreken een open dag bij De Wijkboerderij in Alkmaar. De diverse commissies van de vereniging zullen zich op deze dag presenteren.

De karper-commissie zet tijdens de open dag tien spiegelkarpers uit, dit is een herstel uitzet in de vorm van de Stichting Karper Projecten. De tien vissen worden voor vrijlating geregistreerd middels foto's en weging, zodat ze bij vangst op groei kunnen worden gecontroleerd. Nathalie van de Berg, bekend van het RTL tv-programma De Visvrouwen is aanwezig voor een praatje, een foto en een handtekening.

De hengelsportvereniging wil er voor jong en oud zijn, en organiseert diverse activiteiten zoals jeugdviswedstrijden, knoopavonden en vislessen op scholen. Ook voor eenzame mensen en ouderen zijn er visbijeenkomsten. Zo is de organisatie met vier heren uit zorgcentrum Rekerheem wezen vissen.

De open dag duurt van 10:00 tot 15:00 uur. Meer informatie is te vinden op hsvalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/