Zeventien acts die op vijf verschillende podia tijdens een voorstelling van een kwartiertje de bezoeker een mooie en verleidelijke preview gunnen van het nieuwe theaterseizoen. Dat is 'Speelkwartier' in één zin.

En die onderdompeling in culturele prikkels bleek vrijdagavond zeer vermakelijk. "Ik vind de sfeer in de Grote Kerk altijd erg mooi, ik heb al genoten", liet één van de bezoekers enthousiast weten.

Ook in TAQA Theater De Vest stonden alle zalen en de foyer ter beschikking van de lancering van dat nieuwe seizoen, voorstellingen zover het oog reikt. En wie zich op gepaste wijze wilde verplaatsen kon aan boord stappen van een heus 'rijdend etablissement' dat er een dienstregeling tussen het theater en de Grote Kerk op nahield, zodat werkelijk niets gemist hoefde te worden.
Pin It
Bekeken: 2174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/