Dinsdagavond heeft op de kruising van de Landman en de Penningweg in Alkmaar een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een camper. De bestuurder van de camper reed rond 22:00 uur op de Penningweg richting de Landman, toen een automobiliste met haar auto in de bocht vanaf de Landman de zijkant van de camper raakte. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd.

Onder het motto 'botsen is blazen' hebben beide bestuurders een alcohol-test moeten afleggen. Daaruit bleek dat geen van beiden had gedronken. De voertuigen zijn zo zwaar beschadigd dat ze als total loss moeten worden beschouwd. De bestuurster van de auto klaagde na het ongeluk over nekklachten maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de camper kwam er zonder kleerscheuren van af. Door het ongeval is de weg tijdelijk afgesloten geweest.
Pin It
Bekeken: 4537x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/