Alkmaar Centraal


Zaterdag 31 augustus is het weer Lichtjesavond in Alkmaarse binnenstad. Voor dit sfeervolle evenement zijn bewoners en bezoekers uitgenodigd om lichtjes neer te zetten, op te hangen of mee te dragen. Dit jaar voegt de organisatie lichtobjecten en showelementen toe. Lionsclub Alkmaar organiseert de vaartocht voor de zesde keer. De opbrengst van deze processie, met zo'n 200 bootjes, gaat weer naar een goed doel en dat is deze keer Stichting Help-Elkander.

Stichting Help-Elkander maakt het mogelijk om gezinnen, die rond moeten komen van een te klein budget, een weekje op vakantie te gaan. Een week om even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en zo het gezin een onvergetelijke herinnering te geven.

Vanaf 18:00 uur is het al gezellig in de Turfhaven met live muziek en de mogelijkheid om lekker wat te eten. Om 20:30 uur is het officiële startsein. Er zijn nog tickets voor wie zelf een boot heeft, die laag genoeg is voor de binnenstad. Tickets via lichtjesavondalkmaar.nl. Kaartjes voor de rondvaartboot zijn zaterdag vanaf 13:00 uur nog met PIN te koop in de stand van de Lionsclub aan in de haven. Wie eerst komt, eerst maalt.

De vaartocht wordt mede mogelijk gemaakt door het Hoogheemraadschap, de gemeente en Rabobank Alkmaar. Meer info ook op lionsalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl