Vereniging Tropenvrienden Alkmaar en BersaMaju, de jongerentak van de VTA, organiseren zondag 1 september alweer voor de 21e keer het Preuvenement, ofwel de "Pasar Kecil". De Indische/Molukse FOOD Pasar wordt gehouden in Wijkcentrum De Oever.

De leden en vrienden van de VTA gaan zelf de keuken in om heerlijk Indisch eten te bereiden, en dan niet alleen maar de bekende nasi goreng en saté. Op de pasar zijn ook allerlei Indonesische producten te koop en kookdemo's te volgen. Verder zijn er live optredens onder andere met de angklung, Indonesische dans, een Polynesische dansworkshop, een pencak silat demonstratie, pidjit (massage) en een fotohoek in Indonesische sfeer. Voor de kids is er een schminkhoek.

Het Preuvenement duurt van 13:00 tot 18:00 uur en entree is gratis. Meer informatie is te vinden via facebook.com/bersamaju en instagram.com/bersamaju.
Pin It
Bekeken: 3226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/