Alkmaar Centraal


Filmpje pakken in de open lucht? Het Nomadische Cinema Het Moment organiseert zaterdag 24 augustus weer een bioscoopvoorstelling in het openluchttheater van Park de Oude Kwekerij in Alkmaar.

In het voorprogramma geeft Niel Raskin een live concert van 30 minuten. Hij speelt muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film. De hoofdfilm is de klassieker Do The Right Thing van regisseur Spike Lee uit 1989. De film begint wanneer de zon onder gaat en de schemering inzet. Dat zal rond 20:47 uur zijn.

Neem een kussen en een deken mee, en geniet. Vanaf 19:00 uur is een gratis entreebewijs te verkrijgen bij het entree van het Park. Het entreebewijs geeft toegang tot de tribune. Als het maximum aantal bezoekers is bereikt, is het daarna niet meer mogelijk om plaats te nemen op de tribune. Dus kom op tijd! Reserveren is niet mogelijk.

Uiteraard kan de weersvoorspelling roet in het eten gooien. Via Facebook houdt Het Moment het publiek op de hoogte of de weersomstandigheden goed genoeg zijn om de filmavond door te laten gaan. Houdt Facebook en de nieuwsbrief in de gaten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via parkdeoudekwekerij.nl.

Park de Oude Kwekerij is te vinden in het park aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Parkeren kan op het P+R-terrein achter station Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl