[UPDATE] Vanaf maandag 12 augustus gaat het jaarlijkse Timmerdorp van JOL Oudieplas in Alkmaar weer van start. Donderdagavond werd er al gezellig met elkaar gegeten. Maar tot grote consternatie van de organisatie en buurtbewoners bleek de volgende ochtend de grote gasbarbecue ineens weg, samen met zes brandblussers en een bolderwagen. Ook was er bier, wijn en snoep meegenomen.

De barbecue en blussers waren geleend. De organisatie, allemaal vrijwilligers, zullen voor de kosten moeten opdraaien. Na onder andere oproepen op Facebook om de gestolen items te achterhalen, werd de JOL alvast uit de brand geholpen door een vrijwilliger met een (kleine) barbecue.

Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Wie weet wat er met de spullen en de drank is gebeurd, kan contact opnemen met JOL Oudieplas, bijvoorbeeld via Facebook. Organisatieleiders Olga en Annelot zijn te bereiken via 06-31375060. Natuurlijk ook om ze op een of andere manier uit de brand te helpen!
Pin It
Bekeken: 3919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/