De Alkmaarse politie heeft in De Mare een scooter in beslag genomen, min of meer op uitnodiging van de eigenaar. Op de kentekenplaat stonden "Pak me dan".

De scooter werd aangetroffen in de parkeergarage bij winkelcentrum De Mare. Het was al foute boel met de ongeldige nummerplaat, maar bij controle bleek ook nog eens dat de scooter niet verzekerd was, niet voldeed aan inrichtingseisen, een te hoge constructiesnelheid had en dat er nog een naheffing van de belastingdienst op stond. De eigenaar kan dus een bezoekje van agenten verwachten.

De kentekenplaat doet denken aan graffiti die recent op een brug in Park Rekerhout was aangetroffen. Precies dezelfde woorden stonden op de brug, met de alias van de auteur erbij. Het is niet bekend of een verband is. (foto: Twitter / @POL_BWijnen)

 
Pin It
Bekeken: 7292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/