Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert woensdag 21 augustus een gezellige buurtbarbecue in de de Alkmaarse blindentuin Heukelshof. Jong en oud is welkom. Wie gezellig komt, kan meteen meedoen aan een rondleiding door de tuin, onder leiding van gidsen van het Natuur Instituut.

In de Blindentuin aan de Terborghlaan worden alle zintuigen flink geprikkeld, maar de nadruk ligt op proeven, ruiken, horen en voelen. Zo is er een blote-voeten-pad om te ervaren. Wie prima kan zien mag natuurlijk ook meedoen, eventueel met blinddoek. Neem wel een handdoekje mee om na afloop de voeten te kunnen wassen en drogen.

Inloop is vanaf 17:30 uur. De barbecue en rondleidingen door de tuin starten om 18:00 uur. Reserveren à 7 euro per persoon kan via restovanharte.nl of 0900-9003030 (maandag t/m vrijdag 9:00 - 12:30 uur / 35 ct per gesprek). Er is beperkt plek. Meer info op  Kijk voor de routebeschrijving op heukelshof.nl.
Pin It
Bekeken: 2076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/