Het was zondagmiddag goed toeven in De Hout.  Met de (semi-)akoestische optredens op het programma onder de grote eiken en iepen  liep het festivalterrein van Podium onder de Boom langzaam vol.

De zon brak door en de picknickkleedjes kwamen tevoorschijn. De sfeer is gezellig en intiem. Muziekliefhebbers schuiven van boom naar boom, zitten in het gras onder de boom om te luisteren naar de 'kleine' liedjes.

Lang Gras trapte af met hun vrolijke liedjes met treffende teksten, waarna Helena Hall een boom verder het overnam met haar bijzondere stem en ensemble. Dan German wist ook zijn publiek te boeien met zijn amerikaans getinte blues en folk-achtige muziek.

Ruben Hein bespeelde de vleugel en het publiek, waarna de band Son de Aqui met hun latijns-amerikaanse muziek het publiek meenam in vakantiesferen. Alkmaars trots Kim de Boer nam ook plaats onder de boom en bracht haar mooiste liedjes.

Ook voor de jonge festivalgangers was er van alles te beleven en te doen, van theatervoorstellingen tot schminken en knutselen.

Fotograaf Marco Schilpp was erbij en maakte deze foto's. Kijk op onze Facebookpagina voor nog meer foto's.
Pin It
Bekeken: 2072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/