Alkmaar Centraal


Zondag 28 juli organiseert stichting Helende geluiden een wereldmuziekfestival bij Hortus Alkmaar. Er zijn die middag drie verschillende soorten optredens. Voorafgaand organiseert stichting Sufi Trail  een wandeling van ongeveer 5 kilometer lang van station Alkmaar naar de hortus.

Jolanda Traarbach brengt Ierse liederen ten gehore, violiste Martine Nijenhuis verzorgt een bijzonder natuurbelevingsconcert en duo Paradiya, bestaande uit Kees van Boxtel en Albert Distelbrink, speelt een mix van Afrikaanse en Indiase muziek. De prachtige tuin zorgt voor een sfeervolle omlijsting.

De gratis wandeling start om 11.00 uur bij de hoofduitgang van station Alkmaar. Vanaf daar gaat de route via het centrum naar de hortus. Eenmaal aangekomen kan men lekker in de tuin uitrusten en genieten van muziek.

Het festival duurt van 15:00 tot 18.00 uur. Toegang kost vooraf 15 euro, aan de deur 17,50 euro en met de AlkmaarPas of CJP 10 euro. Kaartjes zijn te koop via Hortus Alkmaar, Wereldwinkel Alkmaar en helendegeluiden.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl