Nadat de tweet van wijkagent Bas Wijnen dinsdag de landelijke media bereikte kreeg hij van een collega in Utrecht een opmerkelijk bericht. Zaterdagavond had de Utrechtse politie een aantal soortgelijke kindertrommeltjes met harddrugs aangetroffen.

Ook deze blikjes, waar normaal gesproken kinderpostzegels in bewaard worden, waren zo'n 11 x 7 x 2 cm groot en bevatten een kinderafbeelding op de deksel. De inhoud was hetzelfde als het gevonden blikje in Alkmaar. Of deze vondst te maken heeft met de vondst in Alkmaar vertelt het bericht niet, maar laat zich raden.

Voor het geval er nog meer kinderblikjes met drugs gevonden worden wijst Wijnen op wat te doen: "Treft u een blikje aan? Kijk even, doe het blikje direct dicht en meldt het bij de politie." (Foto: Bas Wijnen)
Pin It
Bekeken: 4977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/