Vrijdag heeft mevrouw Afra Berkhout de Alkmaarse kaasmarkt geopend door het traditioneel luiden van de bel. Ze deed dit op uitnodiging van het Kaasdragersgilde, omdat ze woensdag 80 jaar oud is geworden en al 40 jaar op de markt naast de kaasmarkt staat. Voorafgaand aan het luiden van de bel werd mevrouw Berkhout met haar gezin in het stadhuis ontvangen door burgemeester Piet Bruinooge.

Kaasboerderij Berkhout in Hoogwoud produceert kaas van koe tot eindproduct. Dagelijks worden de eigen koeien gemolken en daarna wordt de melk gepasteuriseerd en verwerkt tot kaas. Tot slot worden de kazen afgeleverd aan de groothandel. En van april tot en met augustus is mevrouw Berkhout te vinden op het Waagplein bij de kraam van de kaasboerderij.
Pin It
Bekeken: 2398x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/