StadswerkSW heeft vorige week het PSO 30+ certificaat behaald, meldde Stadswerk072 woensdag trots. StadswerkSW doet dit door succesvol werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Iets wat wij als gemeente belangrijk vinden bij de toekenning van opdrachten", aldus wethouder Marcel van Zon.

Een PSO 30+ certificaat toont aan dat een bedrijf in "zeer hoge mate" sociaal onderneemt. Steeds meer publieke en private organisaties zoeken voor hun opdrachten naar partijen met dit certificaat. Minimaal 30 procent van het personeel bij StadswerkSW heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. De organisatie verzorgt voor Alkmaar het groen. "Door StadswerkSW opdrachten te verlenen, creëren we banen voor deze mensen. Een win-win situatie dus", concludeert Van Zon tevreden.

"Het certificaat opent deuren en geeft erkenning voor de inspanningen die wij verrichten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt", aldus een enthousiaste Willem Kesting, bedrijfsleider StadswerkSW. "Ik ben heel trots dat we de onafhankelijke toetsing succesvol hebben doorstaan. En het geeft me veel voldoening dat we dankzij deze certificering nog meer mensen werk kunnen bieden."

Stadwerk072 nam in juli 2015 de groene tak van het sociale werkbedrijf WNK. Deze afdeling is gespecialiseerd in het onderhoud van groen, aanplant, onkruidbestrijding en reconstructies in de openbare ruimte, maar ook het opruimen van zwerfafval, beheer van afvalbakken, verwijderen van graffiti en onderhoud van sportvelden in opdracht van bedrijven, woningbouwcoöperaties en instellingen. (foto: pers.alkmaar.nl)
Pin It
Bekeken: 2712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/