De politie heeft een inwoner van Alkmaar Noord aangehouden, omdat hij in bezit was van een vuurwapen en allerlei kleding en materialen van de politie.

Cluster Noord van politie Alkmaar had de afbeeldingen op social media voorbij zien komen. Wat er te zien was baarde zorgen. De Alkmaarder toonde een vuurwapen, politie-uniformen, holsters (zelfs een beenholster), een kogelwerend vest en nog meer. De politie heeft een "instap" bij de Alkmaarder gedaan voor een huiszoeking. Na het aantreffen van de spullen is de man aangehouden.

Wijkagent Wijnen grapt op Twitter nog: "Als je interesse hebt in het politievak, kom dan gewoon bij ons solliciteren. Wij zoeken nog enthousiaste collega's."  (foto: Twitter / @POL_BWijnen)
Pin It
Bekeken: 7881x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/