"Vlinders zijn scherfjes uit de hemel" is een uitspraak van broeder Frans, verbonden aan de vlindertuin van de abdij in Egmond. Met die gedachte organiseert IVN-gids Willem Babyn zondag 9 juni een wandeling door het duingebied rond Bergen.

De route voert langs de mooiste plekjes in de duinen. Babyn vertelt onderweg over de vlindersoorten die het gebied rijk is, zoals het Rozenblaadje, het Zandoogje en het Hooibeestje. De wandeling neemt ongeveer twee uur in beslag en is geschikt voor het hele gezin.

De start is om 10:15 uur bij de parkeerplaats Uilenvangerweg en eindigt rond 12:00 uur bij de Schaapskooi. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro per volwassene, kinderen mogen gratis mee. Wel is een duinkaart verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat, deze kan bij de kaartautomaat bij de parkeerplaats gekocht worden.
Pin It
Bekeken: 2164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/