Op woensdag 12 juni geeft architect en beeldend kunstenaar Rob de Vries een lezing over de overeenkomsten of juist de verschillen tussen kunst en architectuur. De vraag 'Is architectuur kunst?' staat tijdens de lezing centraal.

Architectuur wordt vaak in opdracht gemaakt en moet voldoen aan allerlei eisen, het kan beschouwd worden als toegepaste kunst. "Maar hoeveel beelden en schilderijen zijn er gemaakt in opdracht en volgens verschillende eisen van opdrachtgevers?" stelt De Vries.

Wat hij ook maakt, het is sowieso kunst. "Hoewel het antwoord voor mijn gebouwen geen verschil maakt, is het voor velen al eeuwen een punt van discussie."

De lezing wordt gehouden bij de Kunstuitleen Alkmaar aan de Bergerweg 1. Aanvang 20:00 uur en het entree is gratis. Reserveren is gewenst, dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/