Alkmaar maakt zich op voor Victorie Sail Alkmaar en kan nog vrijwillige handen gebruiken om dit evenement vlot te trekken. De organisatie is op zoek naar stralende gastheren en gastvrouwen voor het verwelkomen van de schippers en publiek en handige handen voor de opbouw en afbouw.

Maar liefst 200 historische schepen leggen van 25 tot en met 29 juli aan in Alkmaar. En niet zomaar, want Alkmaar heeft een lange historie met vervoer over water. Groente, zout, kaas, turf en schelpen, alles kwam per schip naar Alkmaar. En precies tweehonderd jaar geleden, in 1819, werd begonnen met de aanleg van het Noord-Hollandsch Kanaal, voor Alkmaar een belangrijke ontwikkeling.

De vrijwilligerscoördinatie ligt in handen van DOSS Event Support. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2996x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/