Zondagochtend zijn twee mensen gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de A9. Ter hoogte van Akersloot raakte een Volkswagen Polo door nog onbekende reden van de weg en ramde een boom, waarbij de auto in twee stukken brak. Het achterste gedeelte kwam tegen de middenvangrail tot stilstand, het voorste gedeelte in de berm.

Politie, ambulance, brandweer en traumahelikopter kwamen ter plaatse, de slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter landde vlakbij het incident op de rijbaan en vloog achteraf naar het parkeerterrein bij het AFAS Stadion om de arts weer op te pikken.

In verband met de hulpverlening en het onderzoek van de dienst Verkeers Ongevallen Analyse naar de oorzaak van het ongeval is de rijbaan richting Amsterdam tijdelijk afgesloten geweest.
Pin It
Bekeken: 4418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/