Zaterdag 25 mei houdt gemeente Alkmaar het 'Groene Helden Festival' op het Canadaplein. Dit festival voor en door Alkmaarders prikkelt je om groen en duurzaam te doen. De thema’s van de stands, activiteiten en lezingen zijn groen in en om het huis, duurzame energie, afval en aanpassing op het klimaat. Wie een tuintegel inlevert krijgt een plantje mee, naar het idee 'Tegel eruit, plant erin'.

Naast een bezoek aan de kraampjes, zijn er de hele dag interessante lezingen te volgen, onder andere om 12:00 uur eentje van André Kuipers in Theater de Vest. Wees op tijd, want vol = vol. Om 14:00 uur vertrekken inspirerende rondwandelingen naar het groen in en rond het centrum. Wil wie helpen met het schoonmaken van de omgeving, dan kan dat ook. Inlevering van zwerfvuil levert een heerlijk soepje van Soepp op. Voor kinderen zijn er toffe en leerzame activiteiten.

Het Groene Helden Festival duurt van 11:00 tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op alkmaar.nl/groenehelden.html en op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2767x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/