De gemeenteraad van Alkmaar streeft er naar om in alle wijken tenminste eens per raadsperiode een ‘Rondje Raad’ te organiseren. Dinsdag 18 juni komen raadsleden naar wijkcentrum De Oever zodat Oudorpers, in een informele setting, met hen in gesprek te gaan.

Na een korte presentatie over de gemeenteraad, lichten wijkbewoners voorgedragen onderwerpen toe, waarna ze er met raadsleden en andere aanwezigen over van gedachten kunnen wisselen. Vervolgens biedt de gemeenteraad de aanwezigen graag ‘een rondje’ aan en is er tijd voor persoonlijke kennismaking.

Rondje Raad Oudorp duurt van 19:00 tot 21:00 uur. Aanmelden kan tot en met 6 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Raadsgriffie - postbus 53 - 1800 BC Alkmaar onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Vol is vol. Ook kunnen gespreksonderwerpen aangedragen worden. Meer informatie op alkmaar.nl/gemeenteraad.
Pin It
Bekeken: 2340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/