De samenwerking en ver-regionalisering van de lokale omroepen in Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk heeft als overkoepelende naam Halstad Centraal. Het is de paraplu waaronder de mediabedrijven de handen ineen slaan en het HAL-gebied bedienen.

Sinds donderdagavond heeft Halstad Centraal er een mediapartner bij: Noordkop Centraal. Noordkop Centraal is het samenwerkingsverband tussen Schagen FM, Den Helder Centraal en Hollands Kroon Centraal. De websites van die laatste twee gaan 20 mei online, na de zomer zal Schagen  FM ook een 'Centraal-jas' aantrekken en door het leven gaan als Schagen Centraal.

Zowel Halstad Centraal als Noordkop Centraal zijn volledig zelfstandig, maar zoeken waar dat kan de samenwerking.  Denk daarbij aan technische oplossingen en grotere producties.

Burgemeester Marjan van Kampen van Schagen was donderdagavond te gast om het nieuwe logo op de gevel te onthullen. Voorzitter Rienk Mud sprak over “De vlucht naar voren”, met als doel een sterke publieke lokale media-instelling in de kop van Noord-Holland.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl