De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 29-jarige Pool aangehouden, omdat hij bij een andere cafébezoeker een glas in het gezicht geduwd of gegooid zou hebben. De Pool bleek flink onder invloed van alcohol: hij blies tweeënenhalf keer de toegestane hoeveelheid.

De politie kreeg tegen 01:30 uur een melding van een mishandeling in een café aan de Houttil. Een 36-jarige man uit Alkmaar raakte door een glas zwaargewond aan zijn gezicht en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De verdachte had het café inmiddels verlaten, dus de politie moest op zoek naar de man. Volgens getuigen was het een erg lange man, die in een auto was weggereden.

Op de Noorderkade zagen agenten een auto rijden waarvan de bestuurder aan het signalement van de verdachte voldeed, waarna deze is aangehouden. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte van de mishandeling kunnen doen.
Pin It
Bekeken: 3128x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/