Van januari tot en met mei worden er zo'n 150 voorronden van het Open Nederlands Kampioenschap Poker gehouden. Hiermee is het ONK Poker het grootste en gezelligste pokertoernooi van het land. Zondag 26 mei is de Alkmaarse voorronde in Sportcafé Overstad.

Er wordt tijdens het zeer laagdrempelige toernooi niet om geld gespeeld, maar om de eer en het plezier. Al zijn er in de finale wel een sponsorcontract te winnen. Ervaring is niet belangrijk, je hoeft eigenlijk alleen de spelregels van Texas Hold'em No Limit te kennen. Wie snel is uitgeschakeld kan aan een sit & go deelnemen, waarmee deelname aan een andere voorronde is te winnen.

De winnaar gaat direct naar de finale en als er meer dan 82 deelnemers zijn ook de nummer twee. De top 5 procent wint een ticket voor de halve finale en de volgende 5 procent een half ticket.

Deelname kost 12,50 euro, het toernooi begint om 15:00 uur. Minimumleeftijd is 18 jaar. Inschrijven en meer informatie op onkpoker.nl.
Pin It
Bekeken: 2353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/