Woensdagavond heeft de Alkmaarse politie een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Boterstraat. Even later werd dankzij een oplettende getuige in de directe omgeving de 27-jarige huurder uit Hoorn aangehouden. Er bleek ook sprake van stroomdiefstal.

De politie had een melding gekregen over een henneplucht rond het pand in de Boterstraat. Eenmaal op locatie roken agenten de lucht ook en besloten binnen te kijken. In de woning werden in twee ruimten hennepplantages aangetroffen met vooralsnog onbekend aantal planten. Een getuige wees de agenten op de huurder, die even verderop stond toe te kijken. De verdachte is vervolgens aangehouden.

De kwekerij kon nog niet worden ontruimd vanwege asbest in de woning. Omdat er een lekkage was, waardoor het plafond onder de plantages gevaarlijk doorzakte, werden de brandweer en Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente opgeroepen voor onderzoek. Toen bleek de vloer wel veilig genoeg, maar er werd wel asbest aangetroffen.
Pin It
Bekeken: 4595x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/