Bibliotheek Kennemerwaard in het centrum van Alkmaar organiseert dinsdag 30 april een middag die compleet in het teken staat van LEGO. Dat je met de blokjes van alles kunt bouwen, weten we de meeste mensen al jaren. Maar dat je er bijvoorbeeld ook robots mee kunt aansturen is wat minder bekend.

Van 13:00 uur tot 16:00 uur staan de LEGO Mindstorms, Story Starter en WeDo centraal. Bezoekers kunnen alles uittesten en aan een Mindstorms wedstrijd deelnemen. Dit is een lijn producten waarmee de gebruiker zelf een robot kan bouwen. Met Story Starter kunnen kinderen een verhaal schrijven bij de scènes die zij met de LEGO bouwen. Met de speciale software kunnen deze scènes gefotografeerd worden en kan er tekst bij geplaatst worden. WeDo is programmeerbare LEGO, waarmee kinderen hun bouwwerken via een tablet of computer tot leven kunnen wekken. Natuurlijk kan er ook gewoon gebouwd worden met LEGO en Duplo.

Meedoen aan deze LEGO middag is gratis, je moet je alleen wel even aanmelden via de website van de bibliotheek.
Pin It
Bekeken: 2226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/