De Noordkop is in ontwikkeling en dat heeft gevolgen voor het verkeer in de toekomst. Uit een studie van Provincie Noord-Holland blijkt dat het verbreden van de N9 tussen Alkmaar en Den Helder één van de oplossingen kan zijn. Een vierbaansweg langs het Noordhollandsch Kanaal kan voor het verkeer een tijdwinst opleveren tussen de vijf en acht minuten.

De toenemende drukte op de weg komt bijvoorbeeld door de groei van de Koninklijke Marine en de ontwikkeling van Agriport A7/Greenport NHN. De plannen voor een nieuwe reactor en campus in Petten bieden ook garantie voor meer verkeer.

Het rapport beschrijft ook een tweede oplossing om Den Helder beter bereikbaar te maken, door een nieuwe verbinding aan te leggen tussen de A7 en de N99 bij Den Helder. Welke optie het uiteindelijk gaat worden hangt af van de nieuwe coalitie in het Provinciehuis.
Pin It
Bekeken: 5228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/