Donderdag 7 november geeft drumlegende Sheila E. een show in het Alkmaarse Podium Victorie. De avond zal in het teken staan van veel drumsolo's en terugblikken naar de jaren '80.

Sheila E. verworf in dat decennium bekendheid als drummer van Prince, voor wie ze meewerkte aan de albums Lovesexy en 'Sign o' the Times. Daarnaast heeft zij samengewerkt met onder andere Marvin Gaye, Lionel Richie, Beyoncé, Jennifer Lopez, Diana Ross en Herbie Hancock. Ook heeft zij een aantal solohits op haar naam staan. Haar single 'A Love Bizarre' stond in 1986 in totaal 15 weken in de Nederlandse hitlijsten.

De 'Queen of Percussion' heeft van 2001 tot 2006 nog gedrumd in de All Star band van voormalig Beatles-drummer Ringo Starr. De afgelopen jaren heeft ze onder andere twee albums en een autobiografie uitgebracht en getourd door Europa en de Verenigde Staten.

Tickets kunnen gekocht worden via de website van Podium Victorie.
Pin It
Bekeken: 2879x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/