Gemeente Alkmaar broedt al enige tijd op plannen om langs het Noordhollandsch Kanaal een nieuw stuk stad te ontwikkelen waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Hierbij zijn thema's als duurzaamheid, gezondheid, klimaat en bereikbaarheid belangrijk. Hoe het nieuwe stadsdeel precies ingericht moet worden is een complex vraagstuk, waarbij de gemeente inwoners vraagt om mee te denken.

Wie meer over de plannen voor de Kanaalzone wil weten of ideeën wil inbrengen kan terecht bij een speciale bijeenkomst, die de gemeente organiseert in het voormalig TMG-gebouw. Gepresenteerd worden de eerste ideeën. De gemeente vraagt bezoekers hierop te reageren en met ideeën te komen ter aanvulling.

De bijeenkomst is op vrijdag 17 april van 16:00 tot 20:00 uur. Het adres van het voormalige TMG-gebouw is Edisonweg 10 in Alkmaar. De inloop is vrij en vooraf aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 2494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/