In het eerste weekend van juni keert de oude binnenstad van Alkmaar weer even terug naar de start van de Gouden Eeuw.  Kaeskoppenstad vindt dit jaar plaats op 1 en 2 juni en de kaartverkoop voor dit geweldige historische evenement is van start gegaan.

Er is zoals ieder jaar veel te zien in Kaeskoppenstad, voor jong en oud. Watergeuzen, pestlijders, edelen, vuurspuwers, chirurgijnen, weesmeisjes en nog veel meer. Natuurlijk zorgen onder andere de troubadours voor vrolijke muziek onderweg. De start van de wandelroute is weer aan het Voordam en daarna voert de route over het Luttik Oudorp en 'd Oude Stad.

De eerste 2.500 online tickets gaan voor 3 euro, daarna wordt de prijs 4 euro. Voordeel van online kopen is natuurlijk dat je niet in de rij hoeft te staan bij de wel bekende Roode Toren op de Gewelfde Stenenbrug. Voor kinderen tot en met 5 jaar is de entree gratis.

Tickets en meer informatie op kaeskoppenstad.nl.
Pin It
Bekeken: 2989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/