Een 21-jarige Alkmaarder is zaterdag 9 maart zwaargewond geraakt bij een mishandeling op de Houttil. Hij kreeg midden in de nacht vrijwel uit het niets een harde klap van een onbekende man en liep een schedelbasisfractuur en een gebroken kaak op. De politie zoekt getuigen.

De zware mishandeling gebeurde ruim een maand geleden, maar de politie hoopt dat eventuele getuigen zich alsnog melden. "De kans is klein, maar we willen het toch proberen vanwege het zware letsel van het slachtoffer", aldus een woordvoerder.

De Alkmaarder werd die bewuste nacht om 03:45 uur op straat gevonden door agenten. Zij waren door een andere jongen ingelicht, die vertelde dat iemand bewusteloos op de grond lag. Eenmaal bijgekomen vertelde het slachtoffer dat er een woordenwisseling was ontstaan met een voor hem onbekende man. Zonder duidelijke reden zou de agressieveling het slachtoffer een harde stomp in zijn gezicht hebben gegeven, waardoor hij korte tijd buiten westen was en zwaargewond raakte.

De dader zou na de klap een zwarte scooter - vermoedelijk een Vespa - hebben gepakt en hiermee zijn weggereden in de richting van het Waagplein. Hij heeft donker haar en droeg tijdens de mishandeling een lichte spijkerbroek, een zwarte jas tot op de heup en donkere schoenen.
Pin It
Bekeken: 3953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/