Zaterdag 6 en zondag 7 april wordt de Kunst in Huis Route georganiseerd in de Alkmaarse Spoorbuurt. Het is weer eens iets anders: niet speciaal naar de Kunstuitleen, een museum of atelier om van een schilderij of beeld te genieten, maar bij mensen thuis.

Dertien bewoners van de Spoorbuurt zetten hun deuren open om te laten zien wat kunst met hun woonomgeving doet. Er is werk te zien van Pauline Bakker, Leoniek Bontje, Annelies Deutekom, Haije Gemser, Diana van Hal, Margje Kuyper, Arthur Martin, Anneke Peereboom, Sabine Plamper, Jurjen Ravenhorst, Leo Schepens, Susanne Silvertant, Marli Turion, Kees Vlietman en Hans Wap.

De Kunst in Huis Route is te bewandelen van 13:00 tot 17:00 uur. Het routeboekje is beide dagen verkrijgbaar bij Kunstuitleen Alkmaar. (foto: Arthur Martin)

 
Pin It
Bekeken: 2287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/