Vrijdag 5 april opent de leegstaande drukkerij aan de Edisonweg in Oudorp haar deuren voor publiek voor 'Goesting', de exclusieve voorproefavond van het aankomende Karavaan Festival dat 30 mei tot en met 10 juni zal worden gehouden.

Goesting is een expeditie door de hallen van de immense drukkerij, met onderweg korte optredens en theatrale presentaties van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma. Alle theatermakers van het Festival zijn aanwezig. Verder zijn er muziek, en een hapje en een drankje voor een compleet en verrassend avondje uit.

Het festivalhart van het Karavaan Festival zal het Victoriepark worden, met gratis straattheater, tentjestheater, livemuziek en het popup-restaurant 'Tineke Kookt'. Ook zullen er voorstellingen zijn op andere locaties in Alkmaar, in Egmond, Heerhugowaard, Oterleek, Heiloo en Bergen.

Het thema dit festival jaar is Eigen Grond, met een programma rondom identiteit, patriottisme en nationalisme. Karavaan laat actuele lokale onderwerpen dichtbij komen door het leven van boeren en stedelingen, wetenschappers en kaaskoppen, grijze muizen en jonge honden, natuurliefhebbers en kapitalisten te verbeelden.

Goesting is gratis en exclusief voor Vrienden van Karavaan. Vriend worden kan voor 25 euro per jaar en biedt ook andere voordelen, waaronder korting op alle Karavaan voorstellingen. Meer informatie op karavaan.nl. (foto: Emil de Jong)
Pin It
Bekeken: 2753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/