Al sinds de eerste Alkmaar City Run by Night in 2013 is de Rabobank Alkmaar e.o. verbonden. De sfeervolle avondloop is flink gegroeid. Woensdag 29 mei zullen er naar verwachting liefst 10.000 lopers deelnemen, waaronder ruim 100 medewerkers van de Rabobank Alkmaar e.o.. De succesvolle samenwerking tussen organisator Le Champion en de bank is dinsdag met nog eens drie jaar verlengd.

Le Champion streeft naar duurzame partnerships en is dan ook bijzonder blij met de verlening van het contract. Cees Pronk, directeur evenementen & sponsoring: "Aan de Rabobank hebben wij een stabiele en betrouwbare partner, die net als wij vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met de Alkmaar City Run by night bieden zij hun werknemers de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen sportief bezig te zijn. Een voorbeeld voor andere organisaties, waar wij ons graag voor inzetten."

Ook directievoorzitter Ralph van Soomeren is blij met de samenwerking: "Regelmatig bewegen is hartstikke belangrijk daarom zet Rabobank in op een vitale levensstijl. Het geeft energie en je voelt je fitter, zowel thuis als op het werk. Verder draagt het op allerlei manieren bij aan onze maatschappij. Zo verbindt het mensen, draagt bij aan ieders gezondheid en is het bovendien een prachtig evenement voor de stad Alkmaar. Dus ik zeg: Doe mee en meld je aan voor de Alkmaar City Run!"

Vanwege de populariteit, verloopt de verkoop van tickets weer gefaseerd. Maandagochtend 25 maart start om 09:00 uur eerst de inschrijving voor de Business Run 5 en 10 km. Om 12:00 uur start de inschrijving voor individuele lopers op dezelfde afstanden.
Pin It
Bekeken: 2219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/