Het verbinden van alle vormen van onderwijs die kinderen en jongeren van 0-25 jaar tegenkomen en ze een vliegende ontwikkelstart bieden. Dat willen de organisatoren van de 'Ambitietafel Ontwikkelreis 0-25 jaar', een bijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen.

Ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, specialisten, professionals, beleidsmakers en bestuurders dragen bij aan de ontwikkeling, elk vanuit een eigen perspectief. Om de schakels tussen onderwijs en opvang meer te verbinden organiseren initiatiefnemers Forte Kinderopvang en Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs NHN (SOVON) samen met Jan Arentsz, Horizon College en ondernemer Epahs deze Ambitietafel.

Tijdens de inspirerende bijeenkomst wordt er gezocht naar nieuwe verbindingen tussen alle vormen van onderwijs: van kinderopvang via basisonderwijs, voortgezet onderwijs tot en met HBO. Innovaties zijn hierbij belangrijk.

De Ambitietafel is op donderdag 11 april van 14:00 - 17:00 uur in Theater De Vest in Alkmaar. Spreker en auteur Marijke van Dijk geeft een lezing over leerlingen, hun heftige hersenen en trefzeker lesgeven.

Kijk voor meer informatie over het programma op fortekinderopvang.nl. Aanmelden kan via dezelfde website.
Bekeken: 2129x