Zondag deden de jeugdige judoka's van Topsport Tom van der Kolk goede zaken bij de districtskampioenschappen - 15 jaar in Beverwijk. Acht talenten wisten zich in de prijzen te vechten en hiermee een ticket te scoren voor de Nederlandse Kampioenschappen Judo -15 jaar op 6 april in Leek.

Vooral Tristan Vreeling (-46 kg) en Fleur Sinnema (-42 kg) wisten met heel goed judo en mooie punten de finale te bereiken. Tristan maakte in de finale een pakkingsfout en liep tegen een score op. Fleur scoorde een wazari tegen haar grootste concurrent, maar belandde na deze actie zelf in een houdgreep. Beiden moesten genoegen nemen met een tweede plaats.

De zes andere judotoppers Laura Licaj, Rivaro Busselaar, Stan van de Bij, Quinten Borgstede, Koen Elbertsen en Niels Vaartjes behaalden een derde plaats in hun eigen gewichtsklasse. (Foto: Tom van der Kolk)
Pin It
Bekeken: 2632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/