Afgelopen weekend werd in Den Haag het NK judo -18 jaar gehouden. Zes judoka's van het Alkmaarse sportinstituut Tom van der Kolk hadden zich geplaatst en er waren kansen op eremetaal, maar het mocht niet zo zijn. De delegatie ging met twee vijfde plaatsen naar huis.

Kanshebber Dries Boulidam was een week van tevoren al uitgeschakeld door een scheurtje in zijn polsgewricht. Andere medaillekandidaten waren Annick Baas (-63 kg) en Jonathan Houkes (-73 kg), maar zij hadden hun dag niet. Annick strandde na een verloren partij en Jonathan verloor de strijd om het brons, waardoor hij vijfde werd.

Voor Linda Agterberg (-48 kg) was er ook een vijfde plek, maar zij mag daar juist erg tevreden mee zijn. Ze behaalde de strijd om het brons en ging daar eervol ten onder tegen de Nederlands kampioene -21 jaar.
Pin It
Bekeken: 2081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/