Alkmaar Centraal


Donderdag 21 maart is de aftrap van OldStars walking football in Alkmaar. Het is de eerste keer dat er wandelvoetbal wordt gehouden in de gemeente. Deze aftrap wordt georganiseerd door Alkmaarsche Boys met steun van de KNVB, AZ, gemeente Alkmaar en Goud van de Hout. De eerste twaalf weken wordt getraind onder leiding van Goud van de Hout, de vereniging van oud-AZ-spelers uit de oude gloriejaren.

Bij OldStars walking football mag alleen worden gewandeld. De nadruk verschuift daardoor naar positiespel. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. Plezier en sociale contacten staan voorop. Meer informatie, nieuws en ontwikkelingen over het concept is te vinden op oldstars.nl en er is ook een YouTube filmpje over.

Het programma start om 10:00 uur met koffie bij de ontvangst en om 10:30 uur geeft een vertegenwoordiger van de KNVB een toelichting. Daarna is het omkleden en aan de slag. Rond 13:00 uur wordt afgesloten met een lunch. Alkmaarsche is gevestigd aan de Vondelstraat 35.  Voor meer informatie en aanmelden, mail naar Joost Vriend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl