Woensdag was een delegatie van de politieke partij PvdA naar Alkmaar gekomen om symbolisch de eerste paal te slaan aan de Noorderkade in Overstad.

Het regende pijpenstelen maar dat deerde Adnan Tekin, gedeputeerde en lijsttrekker bij de aankomende provinciale verkiezingen, niet. Onder toeziend oog van Mei Li Vos, lijsttrekker Eerste Kamer, sloeg hij kleine houten paaltjes de grond in om duidelijk te maken dat er vaart gezet moet worden achter het ontwikkelen van betaalbare woningen.

Als het aan de partij ligt gaat het woningbouwproject aan de rand van de binnenstad snel van start. "De wachtlijsten voor een betaalbare woning zijn gigantisch", aldus Gert-Jan Leerink, de Alkmaarse Staten-kandidaat voor de PvdA. "Er is geen tijd te verliezen, er moeten nu echt palen de grond in!"

 
Pin It
Bekeken: 2723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/