Er zijn verschillende plannen om de koopavond in Alkmaar aantrekkelijker te maken. Zo wordt onder andere gedacht aan maandelijkse thema's, meer culturele mogelijkheden 's avonds en eens per maand de kaasmarkt op donderdagavond.

De plannen zijn gemaakt na onderzoeksresultaten van bureau RMC. Het blijkt dat het steeds rustiger wordt op de Laat en Houttil, die twee worden vaak overgeslagen tijdens het winkelen. De Langestraat en het Canadaplein doen het daarentegen wel erg goed bij winkelend publiek.

De kaasstad deed het de afgelopen jaren minder goed met koopavonden, maar nu zit er weer in een stijgende lijn in. Het aantal bezoekers is met 0,1 procent omhoog gegaan en op de Langestraat zijn de winkelbezoeken met 14 procent gestegen. Echter, het aantal bezoekjes is op de Laat met 16 procent afgenomen.
Pin It
Bekeken: 3708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/